Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

πηγή:menshealth.gr

Φυσικά και γίνεται. Δεν μπορείς και δεν κάνει να περνάς όλο το οκτάωρό σου (ή και παραπάνω) στην τσίτα. Υπάρχουν τέσσερις απλοί τρόποι, που θα κάνουν το χρόνο σου στη δουλειά να κυλά λίγο πιο ήρεμα.

Surf away 
Διάκοψε για λίγο τη δουλειά και ρίξε μια ματιά στα αγαπημένα site σου. Δες την επικαιρότητα, διάβασε τα αθλητικά, ψάξε τα σινεμά. Γενικώς, κάνε ό,τι μπορείς για να βγεις για λίγο από την πραγματικότητα του γραφείου και να επικοινωνήσεις με τον κόσμο.

Μίλησέ το  
Κάνε κουβέντα με το συνάδελφο στο διπλανό γραφείο ή σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε τον κολλητό σου. Φυσικά, δεν πρόκειται να συζητήσεις τίποτα που να έχει να κάνει με υποχρεώσεις, νούμερα και χαρτιά που περιμένουν υπογραφές.

Πάρε τα πόδια σου  
Οκτώ ώρες σε μία καρέκλα θα σου προκαλέσουν έξτρα εκνευρισμό. Ασε στην άκρη τα εσωτερικά τηλέφωνα και πήγαινε μια βόλτα μέχρι το γραφείο του συναδέλφου σου, για να του πεις από κοντά αυτό που ήθελες. Αν είναι σε άλλο όροφο, ακόμα καλύτερα.

Νιώσε το ρυθμό  
Το να κάθεσαι στο γραφείο με το mp3 δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αν, όμως, η μουσική σε χαλαρώνει, φόρα ένα ακουστικό κι έχε χαμηλά την ένταση για να είσαι σίγουρος ότι, όταν φωνάξει ο διευθυντής, εσύ θα τον ακούσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: