Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο κ.Spikker και το όραμα

Μετά από κάποια χρόνια επικοδομητικής ανάπαυλας, παρατήρησα ότι η αγορά μας, η αγορά της κατευθυνόμενης πώλησης και δικτυακού marketing δεν παρακολούθησε τις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής μας.

Το internet, οι κοινωνικές αλλαγές, η ανάδειξη της ατομικότητας και της εξωτερίκευσης ως μέσο παραγματοποίησης προσωπικών & επαγγελματικών στόχων δεν αξιοποιήθηκαν όσο θα έπρεπε.

Τώρα αρχίζει μια νέα εποχή. Επιστρέφω και προσφέρω μια καινοτόμο επιλογή που μπορεί να δώσει στην αγορά μας την αυθεντική δύναμη και δυναμική της. Το δικτυακό marketing δεν θα είναι πλέον ουραγός αλλά θα οδηγεί τις εξελίξεις, θα αποκτήσει ηγετική θέση και θα δίνει τον ρυθμό και τις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει η ευρύτερη αγορά τα επόμενα χρόνια.

Οι Συνεργάτες της εταιρίας μας θα ανακτήσουν την πίστη, την περηφάνεια και την πεποίθηση να πουν στους πελάτες τους : « Ναι, αυτό το προσφέρουμε μόνο εμείς» !

Επανέρχομαι με μια νέα δομή και πολλές καινοτομίες για να δημιουργήσω έναν νέο κόσμο στον κλάδο μας και να αναζωογονήσω την αγορά.



Περισσότερες επιλογές, περισσότερη ατομικότητα, περισσότερα μπόνους.

Με τα μέσα της Network World Alliance μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Οι δυνατές ομάδες βάζουν στόχους, τους πετυχαίνουν και αποκτούν χρήματα, ταξίδια, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και σπίτια.

Η Network World Alliance, εν συντομία NWA, σάς δίνει τις δυνατότητες και τα εργαλεία. Χρειάζεται μόνο να δραστηριοποιηθείτε.

Η επιχείρησή μας προσφέρει ισχύ και αυτοπεποίθηση. Οι εταιρείες μας προσφέρουν καινοτομικά προϊόντα για την καθημερινή ζωή των πελατών μας σε κορυφαία ποιότητα. Ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος όμιλος επιχειρήσεων με αναγνωρισμένες αλλά και με νέες επιχειρήσεις εμπορίας και παραγωγής που δημιουργούν την συνταγή της επιτυχίας για την κορυφή της αγοράς.

Η ελεύθερη επιχειρηματικότητα είχε αδρανοποιηθεί, τώρα ξεκινά για όλους μας μια νέα εποχή επιχειρηματικότητας.

Να είστε μαζί μας όταν θα γράφουμε ιστορία. Αναζητήστε τους συνεργάτες σας στην NWA. Σίγουρα θα βρείτε θέματα και προϊόντα που σας ταιριάζουν. Απολαύστε τη νέα πλούσια γκάμα προιόντων και υπηρεσιών, και τις απεριόριστες δυνατότητες επιλογών.

Καλή επιτυχία στην NWA.

Με τιμή,
Helmut Spikker


Δεν υπάρχουν σχόλια: