Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008

ΝΕΥΡΟ-ΔΙΑΛΟΓΟΙ/NEURO-TALKS

ΠΟΙΚΙΛΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΓΛΑΦΥΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Φωτό ΜουDR D. KOUNTOURIS
ΑΘΉΝΑ, ΑΤΤΙΚΉ, GREECE
Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επίκουρος καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.

poliplokaaplos: Διαβάστε ένα υπέροχο ιστολόγιο, θα σας χρησιμεύσουν οι γνώσεις που θα πάρετε, εάν διαβάσετε εμένα τότε αυτό το ιστολόγιο θα έπρεπε να το είχατε διαβάσετε πριν εμένα! 
Επισκεφθείτε http://neurotalk.blogspot.com ή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: